Logos Sfera Grup, pasiune pentru profesionalism.

Logos Sfera Grup, este compania ce a fost Infiintata pentru a fi partenerul dumneavoastra de incredere si siguranta.

Ne respectam clientii si partenerii, suntem deschisi la idei noi, cautam solutii.

Logos Sfera Grup si-a inceput activitatea oferind consultanta pe linie de sanatate si securitate in munca, iar in timp, prin increderea acordata de catre partenerii nostrii, si-a extins serviciile oferite prin prestarea de servicii in domeniul situatiilor de urgenta, proiectarea cladirilor in domeniul securitatii la incendiu si a protectiei seismice , montajul si verificarea tehnica a echipamentelor de securitate la incendiu , consultanta in vederea obtinerii de certificate si agremente tehnice pentru produse de constructii , comercializarea de echipamente de protectie si echipamente de evacuare in caz de urgenta.

Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, in Romania au fost armonizate standardele europene in domeniul sanatatii si securitatii in munca, nivelul de protectie al lucratorului a fost crescut, nivelul de securitatea pe linie de SSM si la incendiu a cladirilor a crescut, dar si educatia conducatorilor de societati in acest domeniu.

In acest moment Logos Sfera Grup este autorizata ca Serviciu Extern SSM de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti si detine mai multe autorizari pe linie de securitate la incendiu eliberate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Logos Sfera Grup detine o certificare primita din partea International Institut of Risk and Safety Management.

Detinem un portofoliu de clienti de prim rang , din domenii de activitate diverse: telecom, hotelier, industria alimentara, industria sticlei, industria auto, sport, retail, etc..

Ne imbunatatim permanent cunostintele si suntem tot timpul la curent cu legislatia in vigoare si cu tendintele europene in domeniu, astfel incat sa oferim clientilor nostrii servicii profesionale de inalta calitate.

Aceasta este cartea noastra de vizita !

Echipa Logos Sfera Grup